JÍDELNA


Zvýšení ceny obědů od 1. 1. 2024

Základní škola Český Dub z důvodu navýšení cen energií a potravin navyšuje od 1. 1. 2024 cenu oběda pro externí strávníky na 85 Kč. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Ceny obědů pro žáky školy zůstávají stejné.

Mgr. Jan Goll (ředitel školy)


Vedoucí jídelny: Milena Beranová

Telefon: 481 120 560

PRAVIDLA ŠKOLNÍ JÍDELNY

  • Nejde navolit do mínusu (bez dostatečného kreditu).
  • Přihlášení obědů nejpozději do 13:15 hod na následující stravovací den. Po této době již není možno oběd přihlásit.
  • Odhlášení jídla je možné do 7:30 hod na daný den.
  • Podrobnější informace k objednávání jídel najdete na STRAVA.cz rozkliknutím konkrétního druhu jídla.
  • Jediný platný účet pro bezhotovostní platby stravného je 19-0986037319/0800 u České spořitelny. Jiný účet není akceptován a peníze budou vráceny zpět na příchozí účet !!! Uveďte prosím variabilní symbol (stejné jako evidenční číslo)

Přihlašovací údaje pro objednávání stravy přes internet na serveru STRAVA.cz:

1) Jako zařízení při výběru jídelny použijte 5599

2) Uživatel: je jméno.příjmení strávníka (vše bez diakritiky, malými písmeny, bez mezer)

3) Heslo: je evidenční číslo strávníka (přidělí paní Beranová)
- v tu chvíli jste přihlášeni
- pro objednávání zvolte volbu OBJEDNÁVKY
- zde můžete provést objednávání
- uložení a odeslání objednávek se dělá prostřednictvím tlačítka Odeslat

Cena obědů od 1. 1. 2024

  • Žáci 7 - 10 let - 32,- Kč
  • Žáci 11 - 14 let - 34,- Kč
  • Žáci 15 a více let - 35,- Kč
  • Externí strávníci - 85,- Kč (daň 12%, kompletní cena včetně daně, pokud pro stravování využijete prostor naší školní jídelny nebo si odnesete v jídlonosiči)

Seznam alergenů

sledovaných od 13. 12. 2014 dle směrnice 1169/2011 EU

  1. obiloviny obsahující lepek
  2. korýši a výrobky z nich
  3. vejce a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. sojové boby a výrobky z nich
  7. mléko a výrobky z něj (kromě laktózy)
  8. skořápkové plody (mandle, ořechy: lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie) a výrobky z nich
  9. celer a výrobky z něj
  10. hořčice a výrobky z něj
  11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičiany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l
  13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. měkkýši a výrobky z nich